Съвети за преместването

съвети при преместванетоЩе останете изненадани от това колко време и усилия може да ви отнеме едно преместване. Дори с експерт под ръка, това винаги ще ви отнеме повече време отколкото сте смятали да отделите. Имайки това предвид, може да прочетете нашите съвети малко по надолу, и ще ви уверим, че ако ги следвате целия този процес ще е доста по кратък.

СЪВЕТ 1: Bнимателното планиране спестява време

Преместването винаги е най-стресиращото и емоционално време. Подготовката и планирането са съществени компоненти на успеха. Преди да започнете направете списък, в който да отбележите с кое трябва да започнете първо. От какво ще имате нужда, опаковъчни материали, помощ от приятел, и разбира се фирма която да транспортира целия този товар.

СЪВЕТ 2:  Спестете пари

Най-лесния начин да спестите пари е да опаковате всичко сами. Добра идея е да започнете опаковането малко по – рано, може би седмица, което ви дава възможност да решите кое да вземете и кое да изхвърлите, продадете или подарите.

СЪВЕТ 3: Снабдете се с достатъчно опаковъчни материали

Винаги е по-добре да разполагате с повече кутии , вестници, въженца и всякакви такива материали, отколкото да разберете в последния момент че нещо не ви достига.

СЪВЕТ 4: Опаковайте кутиите по важност

Старайте се да подреждате вещите си правилно за да няма повредени по-късно. Слагайте етикети с червени букви на по-важните кутии. Тежките предмети слагайте в малки кашони за можете после по-лесно да ги носите.

СЪВЕТ 5: Помолете някой да се грижи за децата

Децата могат да да ви разсеят, затова би било по добре ако някои друг се грижи за тях докато вие опаковате вещите си.

СЪВЕТ 6: Помощ от приятел

Помолете приятел или роднина за помощ, защото цялата тази работа е много повече отколкото всъщност си мислите. Ако нямате познат, който да е свободен, също може да наемете човек от фирмата за хамалски услуги.

СЪВЕТ 7: Направете гаражна разпродажба

По този начин освен че ще освободите повече място в къщата си, допълнително и ще изкарате някои лев.

СЪВЕТ 8: Решете от какъв вид хамали ще имате нужда

Идеята на фирмите предлагащи хамалски услуги е да отговарят на вашите нужди и тези на семейството ви, без значение колко малки или големи са те. Някои от тези фирми ще се погрижат за всеки един детайл от вашето преместване.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *