Нестандартните декорации — постери за стена

Ако искате нещо по-различно в дома си, което да отрази вашия творчески дух и да изненадва постоянно вашите гости, излезте от стандартните шаблони на обзавеждане и заложете на креативния дизайн.

Рисуваните тапети дълго време бяха хит при декориране на дома, независимо дали ще покриват всички стени или само отделни части от помещението. Към днешна дата обаче не е необходимо да се тревожите, че трябва да покривате целите помещения с декоративни десени, особено, ако предпочитате само отделен акцент от стаята ви да е покрит с тях. В този случай просто можете да използвате постери за стена.

постер за стена

На пръв поглед те са точно като тапетите — изработени върху хартия, цветни принтове с красив матов завършек. В същото време са лесни за поставяне, а при нужда лесно можете да ги подмените. Що се отнася до цветовете и размерите, там определено имате огромен избор. Освен това са с размерите на стандартна картина и не заемат цялата стена.

Постери за стена за детската стая

Ако не искате вашия ученик или студент да окача постоянно плакатите на различни банди по стените, можете да ги декорирате с постери за стена. Те са не само лесни за поставяне, но и модерни. Бъдете в крак с младото поколение и покажете креативност. Със сигурност един или повече цветни постери за стена, ще освежат интериора, ако са подбрани с вкус.

постер за стена

Можете са избирате сред богато разнообразие от постери за стена. Ако искате да са оригинални, може да поръчате картини на някой художник или графичен дизайнер. Ако искате нещо по-класическо в електронните магазини ще откриете богато разнообразие. Важно е единствено те да се харесват на детето ви и да подхождат на стаята, която декорирате.

Постери за стени в дневната

Разчупването на рамките в интериора на всекидневната изглежда трудно, но не и невъзможно. Освен 3D панели за стени, вече се предлагат и картини, които можете да залепите на стената, ако не искате да слагате стари репродукции или просто не харесвате модерните художници. Постерите за стена са идеално решение. Освежават помещението, изглеждат красиво, а ако не ви харесва даден постер, винаги можете да го смените с друг, при това не особено скъпо.

стена постери (2)

Актуални в момента са както пейзажите и цветните илюстрации, така и постери за стени, които са истински оригинални картини.

стена постери (1)

Акварели, картини във формата на ретро писма, графики или експресионистична рисунка — имате богат набор от възможности, между които да избирате. Няма ограничения за стила и дизайна, всичко е изцяло по ваш вкус.

постери

Постери за кухнята

Любителите на изкуството могат да се насладят на своите любими модерни или класически шедьоври дори в кухнята. Няма нищо по-приятно от гледката на един натюрморт в стаята за хранене.

картина

В същото време обаче това може да представлява сериозен проблем. По простата причина, че нямате достатъчно пространство или стена, на която да ги поставите.

цветен принт

Постерите за стени отново са подходящо решение дори и в най-малката кухня. А предимството им, че освен като картина на стената, можете да ги използвате и като декорация за шкафовете, особено ако ви се налага да скриете някоя щета.
Благодарение на факта, че могат да се поставят върху всяка повърхност постерите за стена са приложими навсякъде.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *