Интериорните врати в дома

Интериорни врати Интериорните, както и входните врати са неразделна част от нашия дом. Те добавят красота и архитектурен интерес, и са от решаващо значение за запазване на неприкосновеността на личния живот. Интериорните врати се предлагат в голямо разнообразие от стилове, като това допринася за допълването на декора в дома.

Окачените врати, известни още като проходни, са най – често ползвани в домовете ни. От единия край са окачени на панти и са класически избор за средностатистическото домакинство. Дизайнът на този тип врати обикновено е изчистен, семпъл и поради тази причина толкова често предпочитан. Разбира се, това как изглеждат вратите в дома ви изцяло зависи от вашите стилови предпочитания. Окачените врати могат да бъдат едно истинско дизайнерско вдъхновение.

интериорна вратаПлъзгащи се врати обикновено се поставят в спалнята на родителите, за да бъдат по – близо до децата си. Те също се ползват, като вход към дрешник или бокс. Вратите от този вид не се отварят, а се плъзгат по релса.

плъзгащи вратиФренските врати за изключително подходящ избор, ако търсите нещо драматично. Това е врата съставена от две части, като всяка една е прикачена към стената с панти. Двете крила се отварят по средата и са изключително подходящ избор за интериорна врата във всекидневна, която води към красива веранда.

Френска врата

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *