Топ 8 на най – добрите Барбекю Грилове

Барбекю грилЛятото е почти тук и с него идва най-великата Американска традиция: Барбекюто!

Барбекюто е едновременно ритуал на лятото и ритуал на мъжествеността (да, барбекюто се асоциира с мъжкото готвене, защото вероятно всяка здравомислеща жена  не би се доближила до комбинацията огън, месо и бира). В някои части на Америка, барбекюто не е само храна, това е религия. Най – бързия начин да започнете спор, не е да започнете да говорите за политика, а да защитавате добродетелите на дървото в сравнение с въглените, и в сравнение с газта. Дори думата сама за себе си е някак спорна: барбекю ли е,  или барбеку, бар-б-кю ,или ББКЮ?

Обаче няма никакви доказателства относно популярността на барбекюто. Знае се само, че дори в Америка има такива организации.
Най- същественото нещо в думата барбекю е грила. Той може да бъде в най- различни форми и размери. Но сега няма да говорим за тях, а за най- яките и необикновените. Ако искате да нахраните най-близките си стотина приятели на следващото събиране в задния двор това е вашия списък.

8. Грил на колела

Горе показаният модел е с дължина  3.5  метра, за гориво се използват дърва. Идва в допълнение с фабрични отличителни червени колела, които движат грила нагоре и надолу, което позволява фина настройка на температурата. Също така получавате стандартно инсталирани звездни светлини и подвижен теглич.

Грил на колела7. Камина и грил Нексо

Нексо камина ли е или грил?И двете разбира се. Тази изключителна външна камина е проектирана и построена на Датски остров Тардос от майстори занаятчии. Направена е от неръждаема стомана, камък пемза, огнеупорно ядро покрито с красиво оцветени пясъчни камъни и циментова замаска.

Камина грил Нексо6. Блакууд Смокър Конкурентът.

В момента в който отворите бегемота Откривате 8 рафта с размери 20 на 20 ,чиито сбор всъщност е около 7 метра покритие за готвене. Този модел показан по горе с гордост се нарича Конкурента,тъй като може да приготви около 65 кг. месо наведнъж.

Блакууд смокър5. Барбекю каравана

Това е изключително и ти трябва да го притежаваш!
Всъщност това е Брабекю,каравана с кабина и 1.5 метра грил. Тя е съпроводена с 3 плъзгащи прозорeцa, място за склад, 2 колела за суха и мокра настилка, абсорбатор, 2 хладилни хранилища, хладилник, мивка за ръце, и мивка за топла и студена вода, 6 стерео говорителя, водна помпа, водни резервоари, и бойлер.

Барбекю каравана4. Изключителния допълнително монтиран люлеещ се грил

Този грил гарантирано ще ви направи център на вниманието при събиранията на задния капак на пикапа. Освен това,той е удобен за употреба,защото няма нужда да дърпате грила навън. Просто си паркирате колата и започвате да готвите.

Подвижен грил3. Керамичния Камадо Грил

Керамичния грил вероятно е един от най – артистичните и красиви, които някога сме виждали. Той е произведен в Калифорния от Ричард Джонсън. Днес можете да си поръчате Камадо грила в много различни цветове, така че да съвпада с декора ви разбира се. Може да се използват и различни горива като дърво, въглени газ и електричество.

Керамичен грил2. Линкс Професионални Грилове

Те са оборудвани с 42 грила, предни врати, двойна горелка, чекмеджета, затоплящо отделение също, отделение за напитки с външен хладилник, машина за лед, място за бар с мивка и кранче.
Ако трябва да попитате колко струва, вие просто не можете да си го позволите.

Професионален грил1. Последния грил

Трейс Арнолд сътвори истинско чудовище на Брабекю гриловете Последния Грил. Грилът дълъг 16 метра има размерите на танкер. Дървозапалимия грил е огромен! Той може да приготви близо 1000 кг. месо, 200 пържоли или 1000 хот дога наведнъж. Капакът е дълъг близо 6 метра, като може да се движи нагоре и надолу благодарение на хидравлична си система.
И разбира се цялата платформа е оборудвана с 48 инчов плазмен телевизор със сателитна връзка

Последния грилКраля на барбекю гриловете!

Обширния списък с характеристики включва първо: 160,000 Б.Т.Ю. пропанова горелка, която може да накара 20 галона с вода да заврят за 5 мин. Забавната
част на барбекюто, е че има сателитно радио, сателитна телевизия. Сони вега плосък екран, ДВД плеър, и ДВР, които са изцяло захранвани от слънчевата енергия. Грила може да опече повече от 100, 6 килограмови пилета, което е достатъчно да се нахранят 350 човека. За да ви уверим, че това е краля на брабекюто,сме го подплатили с 24 каратови златни джанти, и дръжки на вратите!

Краля на гриловете

Може да харесате още...

1 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *