Идеи за сватбена декорация в градината

svatba 8Сватбата е един вълшебен ден за всеки от нас, и като такъв той трябва да бъде изпълнен с много красота и нежност. Последните години се забелязва тенденция за преместване на сватбените тържества на открито, като за целта се ползват красиви градини и паркове. Няма нищо по – приятно от това да се вречеш във вечна любов сред красиви цветя, дървета и песента на птичките.

Но както всяка друга сватба и градинската изисква доста голяма подготовка, за която е нужно време. Своевременно трябва да се заемете с откриването на професионалисти в областта на видеозаснемане на сватба, фотография, кетъринг, оркестър, диджей, покани за гостите, сватбена торта, букет, рокля, костюм за младоженеца и куп дреболии, които ще направят сватбеният ви ден невероятен.

Когато говорим за градинска сватба всички си представят приказна гледка, и в действителност трябва да бъде така. Сватбената декорация е изключително важен момент от цялото събитие и е в състояние да го съсипе, ако не е направена с вкус. Обикновено сватбената агенция се заема с тази част, но нашия съвет е вие да не оставате безучастни. Поинтересувайте се от различните варианти, които ви предлага сватбения агент, ако не сте особено впечатлени потърсете друга агенция и така докато не получите това, за което сте мечтали може би цял един живот.

За да направим изборът ви малко по – лесен сме подготвили колекция изображения на градински сватби с уникален декор, от който и вие може да черпите вдъхновение за вашия сватбен ден.

satba

сватба 1

сватба 3

 

svatba 6

 

сватба 2

 

svatba 7

 

сватба 4

 

сватба 5

 

 

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *