Красиви къщи

Луксозна къщаПо целя сват има какви ли не чудати здания. Но колкото чудати толкова и красиви могат да бъдат те.  Строени в различни стилове и епохи, всички тези къщи носят със себе си част от историята, или имат своя собствена. Красиви градини, огромни басейни,  зашеметяващ екстериор… В наше време дизайнерите имат възможност да направят всичките си вдъхновения реални. Ще ви представим няколко различни къщи, всяка по своему красива.

Къща в Средиземноморски стилЕдна къща в Средиземноморски стил, отразява топлия климат на Средиземноморието. Приятни меки тонове, червени керемиди и мраморен под.

красиви къщи

Къщите на богатитеЛуксозните къщи с модерен дизайн в наше време не са малко. Различни по форма и размери, цветове те могат да приковат вниманието на всеки един.

За да бъде една къща красива, това не винаги означава, че трябва да е последен писък на модата. Къщите които са на няколко века, носят със себе си почерка на една отминала епоха, неповторима красота и  единствен по рода си стил.

Стара каменна къща

Сгушена къщурка

Модерни къщи със странни форми, или по скоро нетипични форми. Нормално е да смятаме къщите с необичайни форми  за странни. Но това в същото време ги прави уникални. Всеки човек има предпочитания, едни по – ексцентрични други по – обикновени. Няма нищо лошо в  това да бъдем смели  в мечтите  си.

Красиви къщи със странни форми

Артистична къща

Замък или къща? И двете! Това че тези огромни сгради изгледат като замъци, съвсем не означава че там трябва да живеят принцове и принцеси. Обитават се от съвсем нормални хора, които могат да си позволят да се принесат в приказен дом.

имение

Къща замък

Къщата

Къщата с палмите

Luxury-House-Easy-Money

 

Може да харесате още...

7 Отговори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.