Обзавеждане на красива детска стая за момче

СТАЯ ЗА МОМЧЕБъдещ полицай, войник, пилот, учен…Момчетата имат все подобни мечти и е нормално в стаите им да има наличие на какви ли не камиони, пистолети, инструменти. Ако искате на направите мечтата им лесно осъществима има много лесен начин. Направете така че интериора в стаята на детето да бъде подобен на това за което мечтае, харесва, и на това което го прави щастливо. Това че детето ви иска да стане полицай, например няма да направи стаята му да изглежда като полицейско управление. Необходими са няколко аксесоара за да изглежда всичко това възможно.

Ние ви предлагаме няколко идеи за обзавеждане на детска стая за момче и се надяваме с тях да ви помогнем ако не с друго, то поне с подходящи примери.

Детска стая за момче

Детска стая с легло кола

Анимационните герои са неизменна част от детската стая, били то под формата на рисунки на стената или спални комплекти с такива теми.

Спайдър мен в леглото

Детска стая с пожарна

Ако детенцето ви е още малко, за да изглежда стаята му приветлива използвайте мебели с овални форми и пастелни цветове. Стиловете са много, какво ще изберете зависи само от вас и предпочитанията ви.

Уникална детска стая

Детска стая  в синьо

Детска стая за момченце

Футболно игрище в детската стая

 

Може да харесате още...

2 коментара

  1. ani каза:

    kade se namirate za da vi psetim i da razgledame na mqsto magazina vi

  2. Husein Yuseinov каза:

    Здравейте,

    Сайта ни е информационен, не разполагаме с локален или онлайн магазин. Идеята ни е да споделяме красиви и креативни идеи за дома и градината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *