Интериорните врати в дома

Интериорни врати Интериорните, както и входните врати са неразделна част от нашия дом. Те добавят красота и архитектурен интерес, и са от решаващо значение за запазване на неприкосновеността на личния живот. Интериорните врати се предлагат в голямо разнообразие от стилове, като това допринася за допълването на декора в дома.

Окачените врати, известни още като проходни, са най – често ползвани в домовете ни. От единия край са окачени на панти и са класически избор за средностатистическото домакинство. Дизайнът на този тип врати обикновено е изчистен, семпъл и поради тази причина толкова често предпочитан. Разбира се, това как изглеждат вратите в дома ви изцяло зависи от вашите стилови предпочитания. Окачените врати могат да бъдат едно истинско дизайнерско вдъхновение.

интериорна вратаПлъзгащи се врати обикновено се поставят в спалнята на родителите, за да бъдат по – близо до децата си. Те също се ползват, като вход към дрешник или бокс. Вратите от този вид не се отварят, а се плъзгат по релса.

плъзгащи вратиФренските врати за изключително подходящ избор, ако търсите нещо драматично. Това е врата съставена от две части, като всяка една е прикачена към стената с панти. Двете крила се отварят по средата и са изключително подходящ избор за интериорна врата във всекидневна, която води към красива веранда.

Френска врата

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *