Модни тенденции при съвременните камини

биоетанолова камина 3Съвременните камини комбинират в себе си красотата и очарованието на истинските пламъци с един модерен дизайн подходящ за всеки дом. Съвременните камини придават на жилището един завършен, романтичен, понякога леко ексцентричен вид. Това от своя страна прави силно впечатление на гостите ви, създава уютна и отпускаща атмосфера за вашето семейство.

Модните тенденции при камините се разграничават от досегашните, освен с по – добрия дизайн и с по – голяма практичност. Тя се състои в горивото предназначено за затопляне. Забравете за досадните кълба дим, за запушения комин, за ужасната миризма на газ и космическите сметки за ток. Съвременните камини са снабдени със система за горене на биоетанол, който се определя като един от най – икономичните и ефективни методи за затопляне на дома. Той по нищо не отстъпва на по – горе изброените горива. Лесно запалим е, което предполага бързо затопляне на помещението в което се намира камината. Развива висока температура, което от своя страна гарантира уюта в дома. И не на последно място биоетанола е значително по – икономичен вариант за отопление през зимата.

Както знаете все по – често се говори за опазването а околната среда. И вие искате да допринесете за ограничаване на вредните емисии, но все още не сте намерили подходящ начин за това. Е, в случай че все още се не сте се насочили сега е моментът да го направите, като се доверите на биоетаноловите камини. Те допринасят за опазването на околната среда, и ограничават вредните емисии. Това може да бъде вашия малък принос, който малко по малко ще се превърне в грандиозен успех.

Предлагаме ви да се запознаете с новите дизайнерски решения в света на камините. Насладете се на уникалния дизайн на всяка една, като се надяваме, че в колекцията ще намерите и камината подходяща за вашия дом.

биоетанолова камина 2

биоетанолова камина 1

биоетанолова камина 4

 

биоетанолова камина 5

 

биоетанолова камина 6

 

биоетанолова камина 5 биоетанолова камина

 

биоетанолови камини 8

 

биоетанолови камини

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *